29 Kasım 2015 Pazar

Güncelleme #1 | Yeni Güncelleme Serisi ve Değişimler

Herkese merhaba~
Ve üzgünüm.
Yazı yayınladım sonra sildim falan. Kendimi 10 yaşında bir çocuk gibi hissettim açıkçası. (Bu kötü bir şey mi bilmiyorum ama, kötü gibiydi.)
Her neyse, blog hemen hemen eski haline döndü, bembeyaz falan daha iyi böyle. (Biraz boş gözükse de.)
Bir de bazı yazıları sildim, ilk başta güncelleme yazılarını sildim çünkü çok fazla vardı. O yüzden onları silip yeni güncelleme serisine başladım. Ne harika!

Chain Chronicle Günlüklerini'de sildim.. Hala oynuyorum oyunu da, düzgün bir şey anlatmadığım için silmem bir şey kaybettirmez dedim ve sildim. Oyunda yardıma ihtiyacı olanlar bir yerlerden ulaşabilirler bana. Elimden geleni yaparım. <.<

Bunun dışında..
Euumm, sildiğim yazıda Danganronpa 2'den bahsetmiştim. Oyunda hala bitirmediğim birkaç var onları bitirdiğimde elimden geleni yaparak güzel bir yazı hazırlamaya çalışacağım.
Tabii ki, Amnesia Memories oynamaktan vakit bulursam..
Animesinden nefret etmiştim de oyun güzel ya assdfkf Anlamsızca oynuyorum. Gerçi sadece Kent'in route'u ve Shin'in bad endingleri kaldı. Sonra korkulu rüyam Ukyo..
Nedense hoş bir route olmayacakmış gibi geliyor..

Bir de buradan Undertale için söylediklerimi geri alacağım sdfsfh Twitter'da bayağı söylenmiştim de kötü oyun değil hani. Yume Nikki'yi hatırlattı bana, gerçi onu da oynayamadım. Nereden indirdiysem virüs programı virüs algıladı bende güvenemedim sildim. Let's Play videolarına falan baksam güzel olur unutmazsam. ;-;

Ehem ehem, yazacaklarım galiba bu kadardı.
Okuyan herkese teşekkür ederim. Kendinize iyi bakın ve bir sonraki yazıda görüşürüz~!

Yalnız ben 1-2 aydır falan Owarimonogatari'yi izlemiyorum şimdi fark ettim.
;w;